Text

Lønnsomhets-beregninger

Hvis man har en eldre bolig kan det være smart å etter- eller tilleggsisolere. Et energiøkonomiserende tiltak vurderes som lønnsomt når tilbakebetalingstiden er mindre enn 30 år.


Ulike tiltak har ulik lønnsomhet

Noen tiltak gir en tilbakebetalingstid på bare noen få år. Vi lager beregninger basert på eksisterende konstruksjon, hvor du bor og hva som er dine energikostnader. Beregningene er basert på en status før tiltak og etter tiltak. Vi kan sette opp en liste på tiltak som det er aktuelt å gjennomføre i prioritert rekkefølge etter lønnsomhet. Ved etter- eller tilleggisolering bør man søke å oppnå en U-verdi på konstruksjonen som lik det nye forskriftskravet eller bedre.


Mange blir overrasket over at man raskt får bedre bokomfort og lavere energikostnader. Dessuten øker verdien på boligen. De får også en bolig som gir mindre miljøbelastning.


Hva koster det?

Avtale gjøres på grunnlag av timeforbruk.


< Gå tilbake

Text

Ønsker du å bli kontaktet?

Fyll inn skjema under så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale. Skriv gjerne inn en melding så stiller vi forberedt til det du lurer på eller trenger hjelp med.

Form2
Navn
Feltet er påkrevd
Telefon
Feltet er påkrevd
E-post
Feltet er påkrevd
Henvendelse
Feltet er påkrevd
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon