Energirådgivning – veien til en effektiv og sparsom bolig

Insula Energikompetanse leverer grundig og serviceinnstilt energirådgivning. Vi utfører analyser og vurderinger av privatboliger og bygninger, og gir råd om effektive tiltak for å optimalisere ditt energibruk. Dette gir deg en mer komfortabel, miljøvennlig og verdifull bolig.

Hva er egentlig energirådgivning?

Vi tilbyr energirådgivning, med befaring og samtale inkludert. Vi tar utgangspunkt i dine ønsker og behov, og vurderer aktuelle forbedringer for boligen basert på dette. Med grundig undersøkelse av boligen din, kan vi kartlegge hvor det finnes forbedringspotensiale knyttet til energieffektivitet. 


Les mer om vår tjeneste energirådgivning, og hva den innebærer her.

Ved å benytte energirådgivning fra oss, får du alltid et hjemmebesøk fra vår energirådgiver. Under befaringen får vi et inntrykk av bygningsform, og hvilke tiltak som burde iverksettes. Vi gjør alltid vårt ytterste for å forstå kundene våre, og hvilket omfang av tiltak de ønsker. Våre fagpersoner vil differensiere mellom utvendige og innvendige oppgraderingsbehov, og hva som er mest effektivt og lønnsomt. Vi vurderer energistandard og teknisk tilstand, og hvilken grad av oppussing og oppgradering som ønskes.

Det er også viktig for oss å implementere tiltak som ikke forhindrer forbedring i fremtiden. Vi ønsker å gjøre endringer så fundamentalt som mulig. Det kan være etterisolering av hulrom i konstruksjonen eller tilleggsisolering på innsiden eller utsiden av bygningen. På denne måten kan du spare penger samtidig som du sparer miljøet!


Helhetlig oppgradering

Vi anbefaler nesten alltid våre kunder å gjøre en helhetlig oppgradering med så fullstendige forbedringer som mulig. Dette er fordi det lønner seg å gjøre så mye som mulig fra starten av, når man likevel setter i gang tiltak som krever oppussing eller ombygging. Ved å gjøre omfattende forbedringer har du også ofte tilgang på støtte fra Enova, slik at kostnadene for de energibesparende tiltakene delvis blir dekket.


Benytt energirådgivning fra Insula Energikompetanse

Hvis du har planer om rehabilitering, oppussing og oppgradering av din bolig, er dette et godt tidspunkt for å energieffektivisere boligen din. Ved å benytte energirådgiving tidlig i prosessen, får du råd og veiledning fra fagpersoner som gi deg hjelp med å velge løsninger som lønner seg for både deg og miljøet.

Ta kontakt med oss på nummer 90 60 11 89, så avtaler vi en befaring som passer deg. Du kan også sende en uforpliktende henvendelse via vårt kontaktskjema her.

0
Feed