Aktuelt

 • 04.03.2020
  Boligservice gir økt trygghet for ditt hjem

  Insula Energikompetanse tilbyr helhetlig boligservice, en tjeneste som gjør det enklere å opprettholde verdien på din leilighet eller ditt hus. Med grundig vurdering og service sørger vi for at boligen holder god nok standard, og ikke faller i verdi på grunn av uforutsette skader eller feil som enkelt kunne blitt unngått med litt ettersyn.

  Les mer
 • 04.03.2020
  Energimerking – en indikasjon på energieffektivitet

  Energimerking er et system for å klassifisere energieffektivitet og -forbruk i en bygning eller bolig. Energimerking av boliger er lovpålagt i Norge, og er en viktig del av informasjonen som skal overgis om en bolig skal selges eller leies ut.

  Les mer
 • Energiberegninger på skjerm
  03.03.2020
  Energiberegninger gir oversikt over lønnsomhet og kostnader

  Insula Energikompetanse utfører detaljerte energiberegninger eller lønnsomhetsberegninger. Dette legger grunnlag for anbefalte tiltak og forbedringer for å spare energi og redusere varmetap i din bolig.

  Les mer
 • Byggtermografi av bolig
  02.03.2020
  Byggtermografi – avdekker behov for forbedringer

  Byggtermografi er en målemetode som gjør det enklere å avdekke varmetap i en bolig. Ved å benytte byggtermografi kan man få et detaljert overblikk over en bygnings evne til å isolere varme og energi, samt avdekke hvor det eventuelt er rom for forbedringer på grunn av energilekkasjer.

  Les mer
 • 28.02.2020
  Energirådgivning – veien til en effektiv og sparsom bolig

  Insula Energikompetanse leverer grundig og serviceinnstilt energirådgivning. Vi utfører analyser og vurderinger av privatboliger og bygninger, og gir råd om effektive tiltak for å optimalisere ditt energibruk. Dette gir deg en mer komfortabel, miljøvennlig og verdifull bolig.

  Les mer
 • 21.02.2020
  Energibesparende tiltak: bra for deg og miljøet

  Det kreves stadig høyere energiproduksjon for å dekke energibehovet i Norge. Et alternativ er å ruste opp kraftverk og linjenett, slik at vi øker produksjonen av energi.

  Les mer
 • Insula Energikompetanse logo
  15.10.2019
  Vi har fått ny nettside

  Da har vi lansert vår profil og vår nye nettside. Vi er svært stolte og fornøyd med å ha modernisert vårt utrykk og håper selvsagt også du liker det du ser!

  Les mer