Er boligen din energieffektiv?

Dersom du er usikker på energieffektiviteten til boligen din, kan du enkelt få svar ved hjelp av en energiattest. En energiattest (energimerking) består av to primære karakterer; Energikarakteren og Oppvarmingskarakteren. Disse forteller alt om hvor energieffektiv boligen din faktisk er.

Vi i Insula Energikompetanse AS har i flere tiår bistått boligeiere, borettslag-og sameie og eiendomsutviklere med å gjøre nøyaktige målinger av boligens energistandard ved normalt bruk. Økt bevissthet om energiforbruk, valg av oppvarmingskilder og andre tekniske løsninger kan gjøre boligen mer energieffektiv.

 

Mange fordeler for deg som beboer

I praksis vil en energieffektiv bolig gi deg langt bedre bokomfort og mindre miljøbelastning i kombinasjon med lave kostnader i forbindelse med energi. Samtidig er det verdt å vite at en energimerket bolig gir høyere salgsverdi.

 

Hva koster en energiattest?

Prisen for en energiattest avhenger av om merkingen skal være forenklet eller detaljert. Vi anbefaler det siste.

Prisene er i gjennomsnitt på ca. kr. 6.000 inkl mva, men varierer når prisene påvirkes av bygningens kompleksitet og tilgjengelige data.

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Ringerike (Hønefoss, Jevnaker) og Hole.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å få en mer energieffektiv bolig!

0
Feed