Isolasjonskontroll - Viktig å følge kravene

Selv om bygg- og anleggsbransjen er i kontinuerlig utvikling i både redskaper og utførelse, avdekkes det fortsatt mange feil og mangler i våre isolasjonskontroller. Teknisk sett er det store mangler i arbeidet med å montere isolasjonsmaterialene som forutsatt etter kravene som stilles.

Den kontinuerlige utviklingen hos isolasjonsprodusentene medfører til at det kommer mange nye og forbedrede produkter på markedet. Det er derfor viktig å se til at de blir montert på korrekt måte og i henhold til forskriftene.

 

Vi i Insula Energikompetanse AS sørger for å gjennomføre isolasjonskontroll basert på to ulike standarder - NS-EN 14064-2:2010 (Mineralullprodukter av plassformet løsull) og NS-EN 15101-2:2013 (Plassformede løsfyllprodukter av cellulose).

 

Vi sørger for kontroll av

•    Internt kvalitetssystem

•    Prosjekteringsforutsetninger

•    Poduksjonsunderlaget

•    Selve utførelsen av arbeidet som er gjort

•    Oppnådd densitet og tykkelse

 

Vi har lang erfaring og har alt av relevant måleutstyr for å gjennomføre alle typer isolasjonskontroller.

 

Insula Energikompetanse AS er et faglig sterkt selskap som tilbyr sine tjenester til kunder som ønsker en mer energieffektiv bolig som vil gi bedre bokomfort, ha lavere energikostnader, høyere salgsverdi og mindre miljøbelastning.

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Ringerike (Hønefoss, Jevnaker) og Hole.

Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap og erfaring dersom du ønsker å gjennomføre en nøye isolasjonskontroll for din bygning.

 

0
Feed