Mange fordeler med energisparing

Statistisk sett står bygningsmassen for 40% av det samlede energiforbruket her til lands, og fordeles ut fra boliger (55%), fritidsbygg (17%) og resterende bygg (28%). Med en statistikk som viser slike tall, viser den også at potensialet for energisparing er enormt.

Vi i Insula Energikompetanse AS har i mange tiår bistått boligeiere og boligutviklere med få bedre kontroll på forbruket av energi.

 

Energiattest - det første steget

Ved hjelp av en energiattest vil vi kunne hjelpe deg med å få full oversikt over forbruket, og hvor boligen har et forbedringspotensial. Formålet med en energiattest er å dokumentere boligens energistandard ved normalt bruk.

 

Videre vil attesten gjøre deg mer oppmerksom på energiforbruket, valg av oppvarmingskilder og andre tekniske løsninger som øker energisparingen. Gulroten er merkbar nå du får bedre bokomfort, lavere energikostnader og mindre belastning på miljøet.

 

Få hjelp av en spesialist på energisparing

Dersom du ønsker faglig bistand og en profesjonell sparringspartner på fagfeltet kan du trygt benytte deg av en av våre energirådgivere. Her vil du få hjelp på veien til en mer energieffektiv hverdag.

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Ringerike (Hønefoss, Jevnaker) og Hole.

Vi har utdannelse som energirådgiver og faglig leder har snart 40 års praksis i byggebransjen. En godkjent ENOVA Energirådgiver kan gjennomføre energirådgivning med planlagte tiltak som kan generere støtte fra ENOVA.

 

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Insula Energikompetanse AS for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med energisparing.

0
Feed