Spare penger på strøm

Tips på hvordan du kan spare penger på strøm

Ettersom strømprisene bare ser ut til å øke ettersom tiden går, er stadig nordmenn på utkikk etter metoder og tips på hvordan de kan spare penger på dyr strøm. Det er mange årsaker til at enkelte boliger bruker mer strøm enn andre. Erfaringsmessig har isolasjon, valg av oppvarmingskilder og andre tekniske løsninger stor innvirkning på strømkostnadene.

Vi i Insula Energikompetanse AS er anerkjent for vårt arbeid med å avdekke sparepotensialet til både boliger og bygg i Ringerike (Hønefoss, Jevnaker) og Hole. Vi har utdannelse som energirådgiver og har opp gjennom årene sørget for strømbesparende løsninger i kombinasjon med økt bokomfort for våre oppdragsgivere.

 

Vi hjelper deg med følgende

•    Gjennomføre befaringer av boliger

•    Energimerke boliger

•    Gi råd til boligeiere og utarbeide en plan for oppgradering av boligene

•    Gi informasjon om støtteordninger

 

Som godkjent ENOVA Energirådgiver kan vi gjennomføre energirådgivning med planlagte tiltak som kan generere støtte fra ENOVA.

 

Hva koster det?

Vi gjennomfører energimerking (energiattest) som fast standard i alle våre prosjekter. Dette for å få oversikt over boligens strømforbruk ved normalt bruk. Prisen for en energimerking avhenger av om merkingen skal være forenklet eller detaljert. Vi anbefaler det siste. Prisene er i gjennomsnitt på ca. kr. 6.000 inkl mva, men varierer når prisene påvirkes av bygningens kompleksitet og tilgjengelige data.

 

Dersom du ønsker faglig bistand og en profesjonell sparringspartner på fagfeltet kan du trygt benytte deg av en av våre energirådgivere. Her vil du få hjelp på veien til å spare penger på strøm!

0
Feed