Uavhengig kontroll av våtrom

Det er et stort behov for uavhengig kontroll ved oppføring av bygninger. Dagens regelverk inneholder i stor grad kan-krav og bør-krav. Mens det i liten grad inneholder skal-krav med hensyn til uavhengige kontroller. Det er tiltakshaver som bestiller uavhengig kontroll.

Fra 1. januar 2013 ble det krav om uavhengig kontroll av våtrom i nye boliger.

Vi utfører kontrollen i seks trinn

Melding om kontroll og innhenting av dokumentasjon

Gjennomgang av dokumentasjon

Gjennomføre inspeksjon

Rapportering

Bekreftelse av lukking av avvik

Utarbeiding av sluttrapport og kontrollerklæring

Kontroll av utførende inneholder blant annet at membran og gjennomføringer er ferdigstilt og riktig fall mot sluk er etablert.

En utvidet uavhengig kontroll utgjør en liten andel av den totale investeringen i et byggeprosjekt. Vi sørger for at det er gjennomført tilstrekkelig prosjektering av fuktsikring, herunder utforming av viktige løsninger, at det foreligger nødvendig produksjonsunderlag innenfor kontrollområdet, og at utførelsen er gjennomført i samsvar med produksjonsunderlaget.

Insula Energikompetanse AS er et faglig sterkt selskap som tilbyr sine tjenester til kunder som ønsker en mer energieffektiv bolig som vil gi bedre bokomfort, ha lavere energikostnader, høyere salgsverdi og mindre miljøbelastning. For oss er kvalitet viktig når konsekvensene betyr mye for deg som forbruker. Vi har selv erfaring som håndverker og vet godt hvilke standarder og krav som gjelder.

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Ringerike (Hønefoss, Jevnaker) og Hole.

Vi er det naturlige valget for deg som ønsker en grundig og seriøs uavhengig kontroll.

 

< Gå tilbake

Ønsker du å bli kontaktet?

Fyll inn skjema under så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale. Skriv gjerne inn en melding så stiller vi forberedt til det du lurer på eller trenger hjelp med.

hCaptcha